LegekædenJens Bangsbo

Bøger skrevet af Jens Bangsbo

Læs mere om Jens Bangsbo
1 produkter
1 produkter
Sådan bliver du elitefodboldspiller
Sådan bliver du elitefodboldspillerJens Bangsbo
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Sådan bliver du elitefodboldspiller

Mere om Jens Bangsbo

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jens Bangsbo. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Bangsbo.
Bøgerne fra Jens Bangsbo findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Loftháð og loftfirrt þjálfun i knattspyrnu" udgivet af Þjálfunar- og íþróttafræðistofnunin, Háskólinn í Kaupmannahöfn - "Boldspil for livet" udgivet af Frydenlund¤Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet - "Vi forsvarer" udgivet af INSTITUT FOR IDRÆT - "Angrebsspillet" udgivet af Institut for Idræt, Københavns Universitet - "10 20 30 metoden" udgivet af Samvirke¤i kommission hos Strandberg Publishing - "Træningsfysiologi" i serien "Sport & sundhed" udgivet af Frydenlund - "The Yo-Yo Tests on CDrom" udgivet af Forlaget Storm - "Fodbold - træning og undervisning" i serien "Sport & sundhed" udgivet af Frydenlund - "Kom i Fodboldform" udgivet af HO+STORM/STORMTRYK - "Med Kroppen til Fodbold" udgivet af HO+STORM/STORMTRYK - "Fitness training in football " udgivet af August Krogh Institute, University of Copenhagen

Bøger skrevet af Jens Bangsbo

Jens Bangsbo har 11 bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Jens Bangsbo bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Bangsbo inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Bangsbos "Loftháð og loftfirrt þjálfun i knattspyrnu"

Det er muligt at købe Jens Bangsbos "Loftháð og loftfirrt þjálfun i knattspyrnu" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på ice og er publiceret af Þjálfunar- og íþróttafræðistofnunin, Háskólinn í Kaupmannahöfn.

Jens Bangsbo "Boldspil for livet"

"Boldspil for livet" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund¤Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bangsbo