LegekædenJenny Grindstead

Bøger skrevet af Jenny Grindstead

1 produkter
1 produkter
Fra store elefant til lille mus
Fra store elefant til lille musJenny Grindstead
59,95 DKK
Papbog
(0)
Fra store elefant til lille mus

Mere om Jenny Grindstead

Der er mange bøger fra Jenny Grindstead til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Grindsteads bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra store elefant til lille mus" udgivet af Forlaget Bolden - "Fra store lastbil til lille løbehjul" udgivet af Forlaget Bolden

Mere om Jenny Grindsteads bøger

Jenny Grindstead har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Grindsteads bøger som papbog. Grindsteads bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Bolden.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra store elefant til lille mus" af Jenny Grindstead

Hos Bog & idé er "Fra store elefant til lille mus" tilgængelig som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Grindstead, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden.

Jenny Grindstead "Fra store lastbil til lille løbehjul"

"Fra store lastbil til lille løbehjul" kan købes som papbog. Endnu en af Jenny Grindstead fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Forlaget Bolden, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jenny Grindstead