LegekædenJennifer A. Nielsen

Bøger skrevet af Jennifer A. Nielsen

Læs mere om Jennifer A. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Horizon 2: Dødszonen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Horizon 2: DødszonenJennifer A. Nielsen
144,46 DKK
Indbundet
(0)
Horizon 2: Dødszonen

Mere om Jennifer A. Nielsen

Der er mange bøger fra Jennifer A. Nielsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra A. Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Horizon 2: Dødszonen" i serien "Horizon" udgivet af Forlaget Alvilda - "Dødszonen" i serien "Horizon" udgivet af Alvilda

Mere om Jennifer A. Nielsens bøger

Jennifer A. Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Jennifer A. Nielsen bøger i forskellige formater. A. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jennifer A. Nielsens "Horizon 2: Dødszonen"

"Horizon 2: Dødszonen" kan købes som ebog. "Horizon 2: Dødszonen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af A. Nielsens serie "Horizon". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Dødszonen" af Jennifer A. Nielsen

"Dødszonen" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Horizon". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer A. Nielsen