LegekædenJean Reagan

Bøger skrevet af Jean Reagan

Læs mere om Jean Reagan
2 produkter
2 produkter
Hvordan man babysitter en bedstemor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan man babysitter en bedstemorJean Reagan
308,95 DKK
Hardback
Hvordan man babysitter en bedstemor
Hvordan man babysitter en bedstefar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan man babysitter en bedstefarJean Reagan
308,95 DKK
Hardback
Hvordan man babysitter en bedstefar

Mere om Jean Reagan

Jean Reagan har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Reagan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvordan man babysitter en bedstemor" udgivet af Turbine - "Hvordan man babysitter en bedstefar" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Jean Reagan

Jean Reagan har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille Reagans bøger som hardback. Reagans bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvordan man babysitter en bedstemor" af Jean Reagan

Hos Bog & idé er "Hvordan man babysitter en bedstemor" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jean Reagan "Hvordan man babysitter en bedstefar"

"Hvordan man babysitter en bedstefar" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jean Reagan