LegekædenJan Leyssens

Bøger skrevet af Jan Leyssens

Læs mere om Jan Leyssens
1 produkter
1 produkter
Marie og kortet over havets bund
Marie og kortet over havets bundJan Leyssens
369,95 DKK
Hardback
Marie og kortet over havets bund

Mere om Jan Leyssens

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Jan Leyssens. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Leyssens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Marie og kortet over havets bund" udgivet af Turbine - "På mission til havets bund" udgivet af Turbine

Mere om Jan Leyssens' bøger

Jan Leyssens har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Leyssens kommer blot som hardback. Bøgerne af Leyssens er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Marie og kortet over havets bund" af Jan Leyssens

Det er muligt at købe Jan Leyssens' "Marie og kortet over havets bund" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"På mission til havets bund" af Jan Leyssens

"På mission til havets bund" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Leyssens