LegekædenJames Riordan

Bøger skrevet af James Riordan

Læs mere om James Riordan
1 produkter
1 produkter
Da våbnene tav
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da våbnene tavJames Riordan
208,95 DKK
Hæftet
(2)
Da våbnene tav

Mere om James Riordan

James Riordan har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Riordans udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da våbnene tav" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Da våbnene tav" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S

Bøger skrevet af James Riordan

James Riordan har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe James Riordan bøger i udvalgte formater. Riordans bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Da våbnene tav" af James Riordan

Hos Bog & idé er "Da våbnene tav" tilgængelig som ebog. Med "Da våbnene tav" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.

"Da våbnene tav" af James Riordan

"Da våbnene tav" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard I/S.
Detaljer
Fulde navn:
James Riordan