LegekædenIrma Wilde

Bøger skrevet af Irma Wilde

Læs mere om Irma Wilde
1 produkter
1 produkter
En sjov fisk
AELLEBAELLE
En sjov fiskIrma Wilde
49,95 DKK
Indbundet
(0)
En sjov fisk

Mere om Irma Wilde

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Irma Wilde. På listen nedenfor har du de seneste af Wildes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En sjov fisk" udgivet af CARLSEN - "Peter Kanin" udgivet af Carlsen - "En sjov fisk " i serien "Ælle bælle mig fortælle¤Orange" udgivet af Carlsen

Bøger skrevet af Irma Wilde

Irma Wilde har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Wildes bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Wilde publiceret i serier, og de er publiceret af CARLSEN.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En sjov fisk" af Irma Wilde

Det er muligt at købe Irma Wildes "En sjov fisk" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

"Peter Kanin" af Irma Wilde

Hos Bog & idé er "Peter Kanin" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Peter Kanin" på din enhed og begynde at læse. Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Irma Wilde