LegekædenIngrid Nørup

Bøger skrevet af Ingrid Nørup

1 produkter
1 produkter
Hvad er der galt, mor?
Hvad er der galt, mor?Ingrid Nørup
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvad er der galt, mor?

Mere om Ingrid Nørup

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Ingrid Nørup. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Nørup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farvel far" udgivet af Saga - "Denne gang var det ikke hos naboen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sander og Sisse" udgivet af Saga - "Iliana" udgivet af Saga - "Sander og Sisse" udgivet af Eget forlag¤Underskoven - "Farvel far" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvad er der galt, mor?" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Krigshelvede" i serien "Frihedsmuseets Venners årsskrift" udgivet af Frihedsmuseets Venner - "Dagen derpå" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Iliana" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sander og Sisse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigshelvede: 3 1/2 år i japansk krigsfangelejr" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Ingrid Nørups bøger

Ingrid Nørup har 12 bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ingrid Nørup kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Nørup publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ingrid Nørups "Farvel far"

Det er muligt at købe Ingrid Nørups "Farvel far" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

Ingrid Nørup "Denne gang var det ikke hos naboen"

Det er muligt at købe Ingrid Nørups "Denne gang var det ikke hos naboen" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Denne gang var det ikke hos naboen" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid Nørup