LegekædenInge Duelund Nelsen

Bøger skrevet af Inge Duelund Nelsen

1 produkter
1 produkter
Man kan jo ikke tage sig af alting
Man kan jo ikke tage sig af altingInge Duelund Nielsen
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Man kan jo ikke tage sig af alting

Mere om Inge Duelund Nelsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Inge Duelund Nelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nelsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Man kan jo ikke tage sig af alting" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Man kan jo ikke tage sig af alting" udgivet af Jensen & Dalgaard

Bøger af Inge Duelund Nelsen

Du kan finde to bøger af Inge Duelund Nelsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Inge Duelund Nelsen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Nelsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Jensen & Dalgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Man kan jo ikke tage sig af alting" af Inge Duelund Nelsen

"Man kan jo ikke tage sig af alting" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Man kan jo ikke tage sig af alting" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Man kan jo ikke tage sig af alting" af Inge Duelund Nelsen

Det er muligt at købe Inge Duelund Nelsens "Man kan jo ikke tage sig af alting" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Duelund Nelsen