LegekædenIben H. Philipsen

Bøger skrevet af Iben H. Philipsen

1 produkter
1 produkter
Hvor kommer du rigtigt fra?
Hvor kommer du rigtigt fra?Martine Münster Spanger-Ries og Marlene Spanger
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Hvor kommer du rigtigt fra?

Mere om Iben H. Philipsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Iben H. Philipsen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Philipsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "blottet" udgivet af Forlaget Rebel With a Cause - "blottet" udgivet af Rebel With a Cause

Iben H. Philipsens bøger

Du kan købe to bøger af Iben H. Philipsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Iben H. Philipsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Philipsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"blottet" af Iben H. Philipsen

Det er muligt at købe Iben H. Philipsens "blottet" som lydbog. Iben H. Philipsens "blottet" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Forlaget Rebel With a Cause, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Iben H. Philipsen "blottet"

Hos Bog & idé er "blottet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rebel With a Cause, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Iben H. Philipsen