LegekædenHilary Rogers

Bøger skrevet af Hilary Rogers

3 produkter
3 produkter
Girltopia 1
Girltopia 1Hilary Rogers
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Girltopia 1
Girltopia 2: Bossgirl
Girltopia 2: BossgirlHilary Rogers
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Girltopia 2: Bossgirl
Girltopia 3: Girlhoods
Girltopia 3: GirlhoodsHilary Rogers
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Girltopia 3: Girlhoods

Mere om Hilary Rogers

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Hilary Rogers. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rogers' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Girltopia 3: Girlhoods" udgivet af Gads Børnebøger - "Girltopia 2: Bossgirl" udgivet af Gads Børnebøger - "Girltopia 1" udgivet af Gads Børnebøger

Hilary Rogers' bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Hilary Rogers hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Rogers kommer kun som indbundet. Rogers' bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gads Børnebøger.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hilary Rogers' "Girltopia 3: Girlhoods"

Det er muligt at købe Hilary Rogers' "Girltopia 3: Girlhoods" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Børnebøger.

"Girltopia 2: Bossgirl" af Hilary Rogers

"Girltopia 2: Bossgirl" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gads Børnebøger, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hilary Rogers