LegekædenHenrik Lange

Bøger skrevet af Henrik Lange

Læs mere om Henrik Lange
1 produkter
1 produkter
Dante på en time
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dante på en timeHenrik Lange
82,96 DKK
Hardback
(2)
Dante på en time

Mere om Henrik Lange

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Henrik Lange. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lange.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dante på en time" udgivet af Multivers - "Dansk-Tysk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Henrik Lange

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Henrik Lange hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Henrik Lange kan købes i forskellige formater. Langes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Langes "Dante på en time"

Det er muligt at købe Henrik Langes "Dante på en time" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Dansk-Tysk Ordbog" af Henrik Lange

Det er muligt at købe Henrik Langes "Dansk-Tysk Ordbog" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Lange