LegekædenHenrik Bendix og Thomas Djursing

Bøger skrevet af Henrik Bendix og Thomas Djursing

Læs mere om Henrik Bendix og Thomas Djursing
1 produkter
1 produkter
Vil du med i rummet?
TILBUD
Vil du med i rummet?Henrik Bendix og Thomas Djursing
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(4)
Vil du med i rummet?

Mere om Henrik Bendix og Thomas Djursing

Der er bare én bog af Henrik Bendix og Thomas Djursing tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Vil du med i rummet?". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Bendix og Thomas Djursings "Vil du med i rummet?"

Det er muligt at købe Henrik Bendix og Thomas Djursings "Vil du med i rummet?" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Djursing, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Bendix og Thomas Djursing