LegekædenHenning N. Larsen

Bøger skrevet af Henning N. Larsen

Læs mere om Henning N. Larsen
1 produkter
1 produkter
Dømt i 1947
Dømt i 1947Henning N. Larsen
389,95 DKK
Hæftet
(1)
Dømt i 1947

Mere om Henning N. Larsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Henning N. Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De kvindelige landssvigere" udgivet af Forlaget Underskoven - "De kvindelige landssvigere" udgivet af Eget forlag - "Hængt ud" udgivet af Bog2 - "Hængt ud" udgivet af Vin-novation - "Benådet: 32 dødsdømte danskere, der slap for henrettelse" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Noget om snakken" udgivet af Nyt Nordisk - "Benådet: 32 dødsdømte danskere, der slap for henrettelse" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Modstanden" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Stikkeren" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Bøger skrevet af Henning N. Larsen

Du kan købe ni bøger af Henning N. Larsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Henning N. Larsen fås i udvalgte formater. Larsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning N. Larsens "De kvindelige landssvigere"

"De kvindelige landssvigere" er tilgængelig som ebog. Med "De kvindelige landssvigere" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Underskoven.

"De kvindelige landssvigere" af Henning N. Larsen

"De kvindelige landssvigere" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eget forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning N. Larsen