LegekædenHelge Hoffmann

Bøger skrevet af Helge Hoffmann

Læs mere om Helge Hoffmann
1 produkter
1 produkter
Himlen findes virkelig - for børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Himlen findes virkelig - for børnColton Burpo
110,46 DKK
Hardback
(0)
Himlen findes virkelig - for børn

Mere om Helge Hoffmann

Hvis du mangler en bog skrevet af Helge Hoffmann, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hoffmanns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dragedræber" udgivet af Lohse - "Israel - en genfødt nation" udgivet af Lohse - "Vinden blæser hvorhen den vil" udgivet af Lohse - "Fanden hytter sine" udgivet af Fokal

Bøger af Helge Hoffmann

Du kan bestille fire bøger af Helge Hoffmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hoffmanns bøger fås i samtlige formater. Hoffmanns bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dragedræber" af Helge Hoffmann

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hoffmann, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lohse.

"Israel - en genfødt nation" af Helge Hoffmann

Endnu en af Helge Hoffmann skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lohse.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Hoffmann