LegekædenHeinz G. Konsalik

Bøger skrevet af Heinz G. Konsalik

Læs mere om Heinz G. Konsalik
1 produkter
1 produkter
Ødemarkens gidsler
TILBUD
Ødemarkens gidslerHeinz G. Konsalik
279,96 DKK349,95 DKK
Hæftet
(0)
Ødemarkens gidsler

Mere om Heinz G. Konsalik

Der findes flere forskellige bøger af Heinz G. Konsalik tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Konsalik.
Bøgerne fra Heinz G. Konsalik kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Der Arzt von Stalingrad" udgivet af SAGA Egmont - "Tilfældet Dr. Werner" udgivet af SAGA Egmont - "Ödesvägen genom fiendeland" udgivet af SAGA Egmont - "Klippegravens gåde" udgivet af Saga - "Det skæbnesvangre foto" udgivet af Saga - "Den smilende død" udgivet af Saga - "Drømmenes dal" udgivet af Saga - "Ødemarkens gidsler" udgivet af Saga - "Operation Vildgæs" udgivet af Saga - "Hjerteklinikken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hajer om bord" udgivet af Saga - "Hjerteklinikken" udgivet af Saga - "Det røde sejl" udgivet af Saga - "Dynastiet" udgivet af Saga - "Det sjette bud" udgivet af Saga - "Spion i Frazertown" udgivet af Saga - "Som en steppebrand" udgivet af Saga - "Klippegravens gåde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forår ved Don" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det røde sejl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det skæbnesvangre foto" i serien "Succesromanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Operation Vildgæs" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ødemarkens gidsler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Drømmenes dal" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den smilende død" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forår ved Don" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ødemarkens gidsler " i serien "Lademann bestsellers" udgivet af Det Ny Lademann - "Den sjette sans" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dynastiet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det røde sejl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hjerteklinikken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Som en steppebrand" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hajer om bord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Spion i Frazertown" udgivet af Lindhardt og Ringhof
Og et antal andre bøger skrevet af Konsalik, som du også kan finde hos Bog & idé.

Bøger af Heinz G. Konsalik

Der er 34 tilgængelige bogudgivelser af Heinz G. Konsalik hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Konsaliks bøger fås i flere formater. Konsalik har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Heinz G. Konsaliks "Der Arzt von Stalingrad"

Det er muligt at købe Heinz G. Konsaliks "Der Arzt von Stalingrad" som lydbog. Med Heinz G. Konsaliks "Der Arzt von Stalingrad" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Tilfældet Dr. Werner" af Heinz G. Konsalik

"Tilfældet Dr. Werner" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Tilfældet Dr. Werner" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Heinz G. Konsalik