LegekædenHarry Voss

Bøger skrevet af Harry Voss

Læs mere om Harry Voss
1 produkter
1 produkter
Rod & Co og bøllerne i bare tæer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rod & Co og bøllerne i bare tæerHarry Voss
149,36 DKK
HARDBACK
(0)
Rod & Co og bøllerne i bare tæer

Mere om Harry Voss

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Harry Voss. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Voss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rod & Co og den sidste hemmelighed" i serien "Rod & Co" udgivet af ProRex - "Rod & Co og forræderens spor" i serien "Rod & Co" udgivet af ProRex - "Rod & Co og den usynlige vogter " i serien "Rod & Co" udgivet af ProRex - "Rod & Co og hævneren i mørket" i serien "Rod & Co" udgivet af ProRex - "Rod & Co og den mystiske skygge" i serien "Rod & Co" udgivet af ProRex - "Rod & Co og bøllerne i bare tæer" i serien "Rod & Co" udgivet af ProRex - "Rod & Co" i serien "Rod & Co" udgivet af ProRex

Harry Voss' bøger

Du kan købe syv bøger af Harry Voss her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Harry Voss bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Voss er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af ProRex.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rod & Co og den sidste hemmelighed" af Harry Voss

Hos Bog & idé er "Rod & Co og den sidste hemmelighed" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i Voss' serie "Rod & Co". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ProRex.

Harry Voss "Rod & Co og forræderens spor"

Det er muligt at købe Harry Voss' "Rod & Co og forræderens spor" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Rod & Co". Det er ProRex, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Harry Voss