LegekædenHarald Havsteen-Mikkelsen

Bøger skrevet af Harald Havsteen-Mikkelsen

Læs mere om Harald Havsteen-Mikkelsen
1 produkter
1 produkter
Mig & min slackervikar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mig & min slackervikarHarald Havsteen-Mikkelsen
168,95 DKK
Hæftet
(2)
Mig & min slackervikar

Mere om Harald Havsteen-Mikkelsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Harald Havsteen-Mikkelsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Havsteen-Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bare et hvæs" udgivet af Amanda Books - "Svagpisser" udgivet af EC Edition - "Svagpisser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Svagpisser" udgivet af EC Edition

Bøger af Harald Havsteen-Mikkelsen

Du kan finde fire bøger af Harald Havsteen-Mikkelsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Havsteen-Mikkelsens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Havsteen-Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bare et hvæs" af Harald Havsteen-Mikkelsen

"Bare et hvæs" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Amanda Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Harald Havsteen-Mikkelsen "Svagpisser"

Hos Bog & idé er "Svagpisser" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Svagpisser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af EC Edition.
Detaljer
Fulde navn:
Harald Havsteen-Mikkelsen