LegekædenHans Rancke-Madsen

Bøger skrevet af Hans Rancke-Madsen

3 produkter
3 produkter
Valhalla (1) - Ulven er løs
Valhalla (1) - Ulven er løsPeter Madsen
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Valhalla (1) - Ulven er løs
Valhalla (7) - Ormen i dybet
Valhalla (7) - Ormen i dybetPeter Madsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Valhalla (7) - Ormen i dybet
Valhalla (10) - Gudernes gaver
Valhalla (10) - Gudernes gaverPeter Madsen
119,96 DKK
Hæftet
(0)
Valhalla (10) - Gudernes gaver

Mere om Hans Rancke-Madsen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger fra Hans Rancke-Madsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rancke-Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valhalla (5) - Rejsen til Udgårdsloke" i serien "Valhalla tegneserie" udgivet af CARLSEN - "Valhalla (4) - Historien om Quark" i serien "Valhalla tegneserie" udgivet af CARLSEN - "Valhalla (1) - Ulven er løs " i serien "Valhalla tegneserie" udgivet af CARLSEN - "Valhalla (9) - Den store udfordring" i serien "Valhalla tegneserie" udgivet af CARLSEN - "Valhalla (3) - Odins væddemål" i serien "Valhalla tegneserie" udgivet af CARLSEN - "Valhalla (7) - Ormen i dybet" i serien "Valhalla tegneserie" udgivet af CARLSEN - "Valhalla (2) - Thors brudefærd" i serien "Valhalla tegneserie" udgivet af CARLSEN

Bøger af Hans Rancke-Madsen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Hans Rancke-Madsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Rancke-Madsens bøger fås blot som hæftet. Rancke-Madsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af CARLSEN.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Valhalla (5) - Rejsen til Udgårdsloke" af Hans Rancke-Madsen

"Valhalla (5) - Rejsen til Udgårdsloke" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Valhalla tegneserie". Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Hans Rancke-Madsen "Valhalla (4) - Historien om Quark"

Det er muligt at købe Hans Rancke-Madsens "Valhalla (4) - Historien om Quark" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Valhalla tegneserie". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Rancke-Madsen