LegekædenGoscinny

Bøger skrevet af Goscinny

Læs mere om Goscinny
7 produkter
7 produkter
Iznogood 7: Jeg vil være kalif i stedet for kaliffen!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Iznogood 7: Jeg vil være kalif i stedet for kaliffen!Goscinny
88,95 DKK
Indbundet
Iznogood 7: Jeg vil være kalif i stedet for kaliffen!
Iznogood 8: Havfruefælden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Iznogood 8: HavfruefældenGoscinny
168,95 DKK
Indbundet
Iznogood 8: Havfruefælden
Iznogood 6: Det magiske tæppe
BOEGERTILSTAERKPRIS
Iznogood 6: Det magiske tæppeGoscinny
88,95 DKK
Indbundet
Iznogood 6: Det magiske tæppe
Iznogood 9: Iznogood vender tilbage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Iznogood 9: Iznogood vender tilbageGoscinny
168,95 DKK
Indbundet
Iznogood 9: Iznogood vender tilbage
Iznogood 10: Fra far til søn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Iznogood 10: Fra far til sønTabary
168,95 DKK
Indbundet
Iznogood 10: Fra far til søn
Lasse Landevej 1
Lasse Landevej 1Goscinny
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Lasse Landevej 1
Lasse Landevej 1
Lasse Landevej 2Tabary
199,95 DKK
Indbundet
Lasse Landevej 2

Mere om Goscinny

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Goscinny. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra -.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Goscinnys bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Iznogood 10: Fra far til søn" udgivet af Forlaget Zoom - "Asterix 6" udgivet af Cobolt - "Asterix 5" udgivet af Cobolt - "Den store Asterix 7" udgivet af Cobolt - "Den store Asterix 6" udgivet af Cobolt - "Asterix 4" udgivet af Cobolt - "Asterix 3" udgivet af Cobolt - "Lasse Landevej" udgivet af Forlaget Zoom - "Asterix 1" udgivet af Cobolt - "Asterix 2" udgivet af Cobolt - "Iznogood 9: Iznogood vender tilbage" udgivet af Forlaget Zoom - "Den store Asterix 4" udgivet af Cobolt - "Den store Asterix 5" udgivet af Cobolt - "Den store Asterix 3" udgivet af Cobolt - "Iznogood 8: Havfruefælden" udgivet af Forlaget Zoom - "Iznogood 7: Jeg vil være kalif i stedet for kaliffen!" udgivet af Forlaget Zoom - "Iznogood 6: Det magiske tæppe" udgivet af Forlaget Zoom - "Asterix´ og Obelix´ fødselsdag" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Diligencen" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Skolestart i Gallien" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Den store Asterix 2" i serien "Den store Asterix" udgivet af Cobolt - "Den store Asterix 1" i serien "Den store Asterix" udgivet af Cobolt - "Iznogood 5: Iznogood går i kredsløb" i serien "Iznogood" udgivet af Forlaget Zoom - "Iznogood 4: Sommerferie" i serien "Iznogood" udgivet af Forlaget Zoom - "Asterix og briterne" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Asterix og vikingerne" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Asterix og hans gæve gallere" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Asterix tvekampen" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Asterix og Kleopatra" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Asterix i Støvlelandet" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Den ukendte Asterix Asterix - den store grav Asterix' odyssé " i serien "Asterix - tre-i-en" udgivet af Wangel Serieforlaget - "Asterix - Gallien rundt! Asterix og Kleopatra Asterix - tvekampen " i serien "Asterix - tre-i-en" udgivet af Wangel Serieforlaget - "Asterix på skattejagt! Asterix ta'r til Spanien! Asterix - lus i skindpelsen! " i serien "Asterix - tre-i-en" udgivet af Wangel Serieforlaget - "Asterix and the Normans" i serien "Asterix" udgivet af Orion - "Asterix and the Viking" udgivet af Orion - "Balladen om Dalton-Brødrene. Jolly Jumpers kærlighed. Lucky Luke" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Ratatas arv. 7 Lucky Luke historier. Den hvide kavaler" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Psykopater på slap line. Kejser Smith. Den syngende tråd" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Spøgelsesbyen" i serien "Lucky Luke" udgivet af Egmont Serieforlaget - "Ma Dalton. Dusørhajen. Storfyrsten" udgivet af Egmont Serieforlaget
Og andre bøger fra Goscinny som også tilbydes her hos Bog & idé.

Goscinnys bøger

Der udbydes mange udgivelser fra - her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Goscinny fås i flere formater. Goscinny bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Goscinnys "Iznogood 10: Fra far til søn"

Hos Bog & idé er "Iznogood 10: Fra far til søn" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zoom.

"Asterix 6" af Goscinny

"Asterix 6" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cobolt, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Goscinny