LegekædenGitte Nielsen

Bøger skrevet af Gitte Nielsen

Læs mere om Gitte Nielsen
0 produkter

Mere om Gitte Nielsen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Gitte Nielsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amalies glutenfrie verden " udgivet af Forlaget Evig - "Amalies glutenfrie verden" udgivet af Forlaget Evig - "Du har kun ét liv" udgivet af Lindhard og Ringhof - "Du har kun ét liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Praksis og teori" udgivet af Books on Demand

Mere om Gitte Nielsens bøger

Gitte Nielsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Gitte Nielsen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Amalies glutenfrie verden " af Gitte Nielsen

"Amalies glutenfrie verden " kan købes som ebog. Med "Amalies glutenfrie verden " som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Evig, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Gitte Nielsen "Amalies glutenfrie verden"

Hos Bog & idé er "Amalies glutenfrie verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Evig.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Nielsen