LegekædenGillian Philip

Bøger skrevet af Gillian Philip

Læs mere om Gillian Philip
0 produkter

Mere om Gillian Philip

Der er en del bøger fra Gillian Philip på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Philips bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tankelæserne" udgivet af Flachs - "De glemte børn" i serien "Ravenstormmysterierne" udgivet af Forlaget Flachs - "Ravenstorm-mysterierne (2) Spøgelsesskibet " i serien "Ravenstorm-mysterierne" udgivet af Forlaget Flachs - "Ravenstorm-mysterierne (1) De glemte børn" i serien "Ravenstorm-mysterierne" udgivet af Flachs

Gillian Philips bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Gillian Philip hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Philips bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Philip skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gillian Philips "Tankelæserne"

"Tankelæserne" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"De glemte børn" af Gillian Philip

Det er muligt at købe Gillian Philips "De glemte børn" som lydbog. Fordelen ved at have Gillian Philips "De glemte børn" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er en del af serien "Ravenstormmysterierne". Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gillian Philip