LegekædenGill Lewis

Bøger skrevet af Gill Lewis

Læs mere om Gill Lewis
4 produkter
4 produkter
Vilma Vildbasse og sumpuhyret (1)
Vilma Vildbasse og sumpuhyret (1)Gill Lewis
129,95 DKK
Hardback
(0)
Vilma Vildbasse og sumpuhyret (1)
Vilma Vildbasse og drageægget (2)
Vilma Vildbasse og drageægget (2)Gill Lewis
129,95 DKK
Hardback
(0)
Vilma Vildbasse og drageægget (2)
Vilma Vildbasse og trylleformularen (4)
Vilma Vildbasse og trylleformularen (4)Gill Lewis
129,95 DKK
Hardback
(0)
Vilma Vildbasse og trylleformularen (4)
Vilma Vildbasse og stjerneskuddet (3)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vilma Vildbasse og stjerneskuddet (3)Gill Lewis
103,96 DKK
Hardback
(1)
Vilma Vildbasse og stjerneskuddet (3)

Mere om Gill Lewis

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Gill Lewis. På listen nedenfor ser du de seneste af Lewis' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vilma Vildbasse og drageægget (2)" udgivet af Gads Børnebøger - "Vilma Vildbasse og sumpuhyret (1)" udgivet af Gads Børnebøger - "Himmelørn" udgivet af Forlaget Flachs

Gill Lewis' bøger

Du kan købe tre bøger af Gill Lewis her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan finde Gill Lewis bøger i udvalgte formater. Lewis' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gill Lewis' "Vilma Vildbasse og drageægget (2)"

Hos Bog & idé er "Vilma Vildbasse og drageægget (2)" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vilma Vildbasse og sumpuhyret (1)" af Gill Lewis

Hos Bog & idé er "Vilma Vildbasse og sumpuhyret (1)" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Børnebøger.
Detaljer
Fulde navn:
Gill Lewis