LegekædenGian-Alfonso Pacinotti

Bøger skrevet af Gian-Alfonso Pacinotti

Læs mere om Gian-Alfonso Pacinotti
1 produkter
1 produkter
Børnenes jord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børnenes jordGian-Alfonso Pacinotti
254,96 DKK
Hardback
(6)
Børnenes jord

Mere om Gian-Alfonso Pacinotti

Der er bare én bog af Gian-Alfonso Pacinotti tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Børnenes jord". Det er Forlaget Forlæns, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gian-Alfonso Pacinottis "Børnenes jord"

Det er muligt at købe Gian-Alfonso Pacinottis "Børnenes jord" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Forlæns, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pacinotti, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gian-Alfonso Pacinotti