LegekædenGerhard Kaimer

Bøger skrevet af Gerhard Kaimer

Læs mere om Gerhard Kaimer
1 produkter
1 produkter
Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhuset
TILBUD
Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhusetGerhard Kaimer
79,96 DKK99,95 DKK
Hæftet
(2)
Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhuset

Mere om Gerhard Kaimer

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Gerhard Kaimer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Kaimer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blindhedens verden" udgivet af Klim - "Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhuset" udgivet af Gyldendal

Bøger af Gerhard Kaimer

Der er to tilgængelige udgivelser af Gerhard Kaimer hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Gerhard Kaimer bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kaimer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gerhard Kaimers "Blindhedens verden"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Gerhard Kaimer. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Gerhard Kaimer "Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhuset"

Hos Bog & idé er "Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhuset" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gerhard Kaimer