LegekædenGenfortalt af Russel Punter

Bøger skrevet af Genfortalt af Russel Punter

Læs mere om Genfortalt af Russel Punter
0 produkter

Mere om Genfortalt af Russel Punter

Der er kun én bog af Genfortalt af Russel Punter tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Guldlok og de tre bjørne". Den er udgivet af Forlaget Flachs på dansk. "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Guldlok og de tre bjørne" er desuden udgivet i serien "Flachs - Første læsning".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Genfortalt af Russel Punters "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Guldlok og de tre bjørne"

"FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Guldlok og de tre bjørne" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Flachs - Første læsning". Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Genfortalt af Russel Punter skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Genfortalt af Russel Punter