LegekædenG.B. Trudeau

Bøger skrevet af G.B. Trudeau

Læs mere om G.B. Trudeau
1 produkter
1 produkter
Doonesbury 36
BOEGERTILSTAERKPRIS
Doonesbury 36Garry Trudeau
208,95 DKK
Hæftet
(1)
Doonesbury 36

Mere om G.B. Trudeau

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra G.B. Trudeau. På listen nedenfor har du de nyeste af Trudeaus bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Doonesbury 31: Blev Jesus måske afkrævet en fødselsattest?" udgivet af Cobolt - "Doonesbury 36" i serien "Doonesbury" udgivet af Cobolt - "ENORM! 30 års Doonesbury om Trump " i serien "Doonesbury" udgivet af Cobolt - "Doonesbury 35" i serien "Doonesbury" udgivet af Cobolt - "Doonesbury 34" i serien "Doonesbury" udgivet af Cobolt

Bøger af G.B. Trudeau

G.B. Trudeau har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Trudeaus bøger kommer bare som hæftet. G.B. Trudeau bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af Cobolt.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

G.B. Trudeaus "Doonesbury 31: Blev Jesus måske afkrævet en fødselsattest?"

Hos Bog & idé er "Doonesbury 31: Blev Jesus måske afkrævet en fødselsattest?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Doonesbury 36" af G.B. Trudeau

Hos Bog & idé er "Doonesbury 36" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Doonesbury". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
G.B. Trudeau