LegekædenFrank Geleyn

Bøger skrevet af Frank Geleyn

Læs mere om Frank Geleyn
1 produkter
1 produkter
En hel masse sommerfugle
En hel masse sommerfugleFrank Geleyn
359,95 DKK
Hardback
(0)
En hel masse sommerfugle

Mere om Frank Geleyn

Du kan kun bestille en enkelt bog af Frank Geleyn her hos Bog & idé. Bogen har titlen "En hel masse sommerfugle". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En hel masse sommerfugle" af Frank Geleyn

Hos Bog & idé er "En hel masse sommerfugle" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Frank Geleyn skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Geleyn