LegekædenFrank Bornakke

Bøger skrevet af Frank Bornakke

Læs mere om Frank Bornakke
0 produkter

Mere om Frank Bornakke

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Frank Bornakke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bornakkes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyset fra Fyrø" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dramatisk!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den grønne tråd" udgivet af Ideforlaget - "IT-bogen" udgivet af Åløkke - "IT-bogen" udgivet af Åløkke - "Grundlæggende IT" i serien "Pc-kørekort og pc-bruger" udgivet af Åløkke - "IT-bogen" udgivet af Åløkke - "IT-bogen" udgivet af Åløkke - "Lærebog i Microsoft Word 2000" udgivet af Åløkke - "Microsoft PowerPoint XP 2002" i serien "Pc-kørekort, pc-bruger." udgivet af Åløkke - "Microsoft Access XP 2002" i serien "Pc-kørekort, pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Microsoft Excel XP 2002" i serien "Pc-kørekort, pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Microsoft Windows 98" i serien "Pc-kørekort og pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Microsoft Access 2000" i serien "Pc-kørekort og pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Microsoft PowerPoint 2000" i serien "Pc-kørekort og pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Microsoft Excel 2000" i serien "Pc-kørekort og pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Microsoft Word 2000" i serien "Pc-kørekort og pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Grundlæggende IT" i serien "Pc-kørekort og pc-bruger" udgivet af Åløkke - "Lærebog i Word 6.0 til Windows" udgivet af Åløkke - "Lærebog i WordPerfect 6.0 til Windows" udgivet af Åløkke - "Lærebog i WordPerfect 5.2 i Windows" udgivet af Åløkke - "Grundbog i Works 4.0 til Windows 95" udgivet af Åløkke - "Lærebog til Word i Windows" udgivet af Åløkke - "Lærebog i WordPerfect 6.1 til Windows" udgivet af Åløkke - "Lærebog i Microsoft Word 97" udgivet af Åløkke

Mere om Frank Bornakkes bøger

Frank Bornakke har 25 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Frank Bornakke bøger i udvalgte formater. Frank Bornakke bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lyset fra Fyrø" af Frank Bornakke

Det er muligt at købe Frank Bornakkes "Lyset fra Fyrø" som ebog. "Lyset fra Fyrø" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Frank Bornakke "Dramatisk!"

Det er muligt at købe Frank Bornakkes "Dramatisk!" som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Dramatisk!" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Bornakke