LegekædenFrancesca Pirrone

Bøger skrevet af Francesca Pirrone

Læs mere om Francesca Pirrone
2 produkter
2 produkter
Til dig
Til digFrancesca Pirrone
369,95 DKK
Hardback
(0)
Til dig
En fest for alle
En fest for alleFrancesca Pirrone
369,95 DKK
Hardback
(0)
En fest for alle

Mere om Francesca Pirrone

Der er blot én bog af Francesca Pirrone tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Bruno har over 100 venner". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Francesca Pirrones "Bruno har over 100 venner"

Det er muligt at købe Francesca Pirrones "Bruno har over 100 venner" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pirrone, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Francesca Pirrone