LegekædenFrances A. Dipper

Bøger skrevet af Frances A. Dipper

Læs mere om Frances A. Dipper
1 produkter
1 produkter
Havet & regnskoven
TILBUD
Havet & regnskovenJane Parker
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(0)
Havet & regnskoven

Mere om Frances A. Dipper

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Frances A. Dipper. Bogen hedder "Havet & regnskoven". Det er Globe, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Havet & regnskoven" af Frances A. Dipper

Hos Bog & idé er "Havet & regnskoven" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Globe.

Endnu en af Frances A. Dipper fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frances A. Dipper