LegekædenFabian Nury

Bøger skrevet af Fabian Nury

Læs mere om Fabian Nury
1 produkter
1 produkter
Carlota - 1: Prinsessen og ærkehertugen, 2: Imperiet
Carlota - 1: Prinsessen og ærkehertugen, 2: ImperietFabian Nury
299,95 DKK
Hardback
(3)
Carlota - 1: Prinsessen og ærkehertugen, 2: Imperiet

Mere om Fabian Nury

Der findes flere forskellige bøger af Fabian Nury tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nury.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der var engang i Frankrig - Samlet bind" udgivet af Faraos Cigarer (FC) - "Silas Corey" i serien "Silas Corey" udgivet af Faraos Cigarer - "Silas Corey " i serien "Silas Corey" udgivet af Faraos Cigarer - "Guld og Blod bokssæt 1-4" udgivet af Faraos Cigarer

Fabian Nurys bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Fabian Nury hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Fabian Nury fås i udvalgte formater. Fabian Nury bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Fabian Nurys "Der var engang i Frankrig - Samlet bind"

Hos Bog & idé er "Der var engang i Frankrig - Samlet bind" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Faraos Cigarer (FC).

"Silas Corey" af Fabian Nury

Det er muligt at købe Fabian Nurys "Silas Corey" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "Silas Corey". Det er Faraos Cigarer, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fabian Nury