LegekædenErik Magntorn

Bøger skrevet af Erik Magntorn

Læs mere om Erik Magntorn
1 produkter
1 produkter
Hvor er lopperne?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor er lopperne?Erik Magntorn
212,46 DKK
Indbundet
(0)
Hvor er lopperne?

Mere om Erik Magntorn

Der findes flere bøger fra Erik Magntorn online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Magntorn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvor er lopperne?" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Tardeus og det russiske hus" i serien "Tardeus" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Hvor er børnene?" udgivet af Jensen & Dalgaard

Bøger skrevet af Erik Magntorn

Der er tre tilgængelige udgivelser af Erik Magntorn hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Erik Magntorn kommer i udvalgte formater. Magntorns bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Jensen & Dalgaard.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvor er lopperne?" af Erik Magntorn

Hos Bog & idé er "Hvor er lopperne?" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Tardeus og det russiske hus" af Erik Magntorn

Det er muligt at købe Erik Magntorns "Tardeus og det russiske hus" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i Magntorns serie "Tardeus". Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Magntorn