LegekædenEmma Frederiksen

Bøger skrevet af Emma Frederiksen

Læs mere om Emma Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Første
FørsteKaroline Ferreria
49,95 DKK
Hæftet
(1)
Første

Mere om Emma Frederiksen

Emma Frederiksen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Første". Det er Lurifaks, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Første" af Emma Frederiksen

Hos Bog & idé er "Første" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lurifaks.

Dette er en også en fantastisk bog fra Frederiksen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Frederiksen