LegekædenEmilie Frijs Due

Bøger skrevet af Emilie Frijs Due

Læs mere om Emilie Frijs Due
1 produkter
1 produkter
Go!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Go!Maria Techow
268,95 DKK
SPIRALRYG
Go!

Mere om Emilie Frijs Due

Der er bare én bog af Emilie Frijs Due tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Go". Den er publiceret af Center for Familieudvikling på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Go" af Emilie Frijs Due

Det er muligt at købe Emilie Frijs Dues "Go" som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Emilie Frijs Due. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Center for Familieudvikling.

Endnu en af Emilie Frijs Due skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Emilie Frijs Due