LegekædenElse Lefmann

Bøger skrevet af Else Lefmann

Læs mere om Else Lefmann
1 produkter
1 produkter
Trylletøsen på Falster
Trylletøsen på FalsterElse Lefmann
149,95 DKK
Hæftet
Trylletøsen på Falster

Mere om Else Lefmann

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Else Lefmann. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lefmanns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kys, corona og ormehuller" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Biblioteksmordet i Haslev" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Biblioteksmordet i Haslev" udgivet af Mellemgaard - "Pigen, der kunne høre tanker" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Man skal ikke spørge" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Evas og Olivers hemmelighed" udgivet af mellemgaard - "Eva og Olivers hemmelighed" udgivet af mellemgaard - "Heksen på efterskole" udgivet af mellemgaard - "Heksen på efterskole" udgivet af mellemgaard - "Tykke Anna" udgivet af Facet - "Pigen, der gik i ét med tapetet" udgivet af Facet

Mere om Else Lefmanns bøger

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Else Lefmann hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Lefmanns bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Lefmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kys, corona og ormehuller" af Else Lefmann

Det er muligt at købe Else Lefmanns "Kys, corona og ormehuller" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Else Lefmann "Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads"

"Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Else Lefmann