LegekædenDesmarés

Bøger skrevet af Desmarés

Læs mere om Desmarés
3 produkter
3 produkter
Stjernedrømme 2: Hovedret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stjernedrømme 2: HovedretDesmarés
87,96 DKK
Indbundet
(1)
Stjernedrømme 2: Hovedret
Stjernedrømme 1: Hors d'oeuvre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stjernedrømme 1: Hors d'oeuvreDesmarés
87,96 DKK
Indbundet
(2)
Stjernedrømme 1: Hors d'oeuvre
Stjernedrømme 3: Desseet
Stjernedrømme 3: DesseetBrahy
109,95 DKK
Indbundet
(0)
Stjernedrømme 3: Desseet

Mere om Desmarés

Desmarés har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stjernedrømme 2: Hovedret" udgivet af Forlaget Zoom - "Stjernedrømme 1: Hors d'oeuvre" i serien "Stjernedrømme" udgivet af Forlaget Zoom

Mere om Desmarés' bøger

Du kan bestille to bøger af Desmarés her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra - kommer kun som indbundet. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Zoom.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stjernedrømme 2: Hovedret" af Desmarés

Det er muligt at købe Desmarés' "Stjernedrømme 2: Hovedret" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zoom.

Desmarés "Stjernedrømme 1: Hors d'oeuvre"

Hos Bog & idé er "Stjernedrømme 1: Hors d'oeuvre" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Stjernedrømme". Det er Forlaget Zoom, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Desmarés