LegekædenDave Eggers

Bøger skrevet af Dave Eggers

Læs mere om Dave Eggers
1 produkter
1 produkter
Da de flyttede Millers Minnie Moore Mine Palæ
TILBUD
Da de flyttede Millers Minnie Moore Mine PalæDave Eggers
255,96 DKK319,95 DKK
Indbundet
(1)
Da de flyttede Millers Minnie Moore Mine Palæ

Mere om Dave Eggers

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Dave Eggers. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Eggers.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Dave Eggers' bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kaptajnen og Æren" udgivet af Turbine - "Paraden" udgivet af Turbine Forlaget - "Paraden" udgivet af Turbine Forlaget - "The Parade" udgivet af Penguin Books - "Paraden" udgivet af Turbine - "Et hjertegribende værk af overvældende genialitet " udgivet af Lindhardt og Ringhof - "The Monk of Mokha" udgivet af Penguin Books - "Heroes of the Frontier" udgivet af Penguin Books - "Heroes of the Frontier" udgivet af Hamish Hamilton - "The Circle" udgivet af People'sPress - "The Circle" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "The circle" udgivet af People’sPress - "The Circle" udgivet af Penguin Books

Dave Eggers' bøger

Dave Eggers har 13 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Dave Eggers bøger i udvalgte formater. Eggers' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dave Eggers' "Kaptajnen og Æren"

Det er muligt at købe Dave Eggers' "Kaptajnen og Æren" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Dave Eggers "Paraden"

Hos Bog & idé er "Paraden" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Paraden" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Dave Eggers