LegekædenClaus Riis

Bøger skrevet af Claus Riis

Læs mere om Claus Riis
4 produkter
4 produkter
Hr. Pølle
Hr. PølleBirgitte Meldgaard og Claus Riis
199,95 DKK
Indbundet
(3)
Hr. Pølle
Anton Tigertæmmer
Anton TigertæmmerCamilla Grann
169,95 DKK
Hardback
(2)
Anton Tigertæmmer
Varulven Viggo - Snotfeen og andre gyserim
BOEGERTILSTAERKPRIS
Varulven Viggo - Snotfeen og andre gyserimClaus Riis
263,46 DKK
Indbundet
(2)
Varulven Viggo - Snotfeen og andre gyserim
Milde godnatgys for de små
Milde godnatgys for de småKim Fupz Aakeson
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Milde godnatgys for de små

Mere om Claus Riis

Der findes forskellige bøger skrevet af Claus Riis tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Riis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lille rygende fis" udgivet af Momolydbog - "Varulven Viggo - Snotfeen og andre gyserim" udgivet af Gyldendal - "Lille rygende fis " i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Lille Rygende Fis" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Eget forlag - "Anton Tigertæmmer" udgivet af Forlaget Pressto - "Hr. Pølle" udgivet af Pressto - "Sneglepost og sokkerim" udgivet af Gyldendal

Claus Riis' bøger

Du kan bestille syv bøger af Claus Riis her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Claus Riis bøger i et udvalg af formater. Riis har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lille rygende fis" af Claus Riis

Det er muligt at købe Claus Riis' "Lille rygende fis" som lydbog. Du kan også altid have "Lille rygende fis" af Claus Riis med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Momolydbog, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Claus Riis "Varulven Viggo - Snotfeen og andre gyserim"

"Varulven Viggo - Snotfeen og andre gyserim" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Riis