LegekædenClaire Fayers

Bøger skrevet af Claire Fayers

1 produkter
1 produkter
Spejlenes by
Spejlenes byClaire Fayers
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Spejlenes by

Mere om Claire Fayers

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Claire Fayers. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fayers' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spejlenes by" udgivet af Forlaget Alvilda - "Spejlenes by" udgivet af Forlaget Alvilda

Bøger af Claire Fayers

Der er to tilgængelige bøger af Claire Fayers hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Claire Fayers kommer i forskellige formater. Bøgerne af Fayers er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Alvilda.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spejlenes by" af Claire Fayers

"Spejlenes by" kan købes som ebog. "Spejlenes by" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Alvilda.

"Spejlenes by" af Claire Fayers

Det er muligt at købe Claire Fayers' "Spejlenes by" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Alvilda, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claire Fayers