LegekædenCiaran Murtagh

Bøger skrevet af Ciaran Murtagh

0 produkter

Mere om Ciaran Murtagh

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Ciaran Murtagh. På listen nedenfor ser du de seneste af Murtaghs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finn Spencers finntastiske dagbog (3) Actionhelt" i serien "Finn Spencers finntastiske dagbog" udgivet af Flachs - "Finn Spencers Finntastiske dagbog (2) Megastar" i serien "Finn Spencers finntastiske dagbog" udgivet af Flachs - "Finn Spencers finntastiske dagbog (1) Stuntboy " i serien "Finn Spencers finntastiske dagbog" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Ciaran Murtagh

Du kan købe tre bøger af Ciaran Murtagh her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Murtaghs bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Murtagh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Flachs.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Finn Spencers finntastiske dagbog (3) Actionhelt" af Ciaran Murtagh

Hos Bog & idé er "Finn Spencers finntastiske dagbog (3) Actionhelt" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Finn Spencers finntastiske dagbog". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

"Finn Spencers Finntastiske dagbog (2) Megastar" af Ciaran Murtagh

Det er muligt at købe Ciaran Murtaghs "Finn Spencers Finntastiske dagbog (2) Megastar" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i Murtaghs serie "Finn Spencers finntastiske dagbog". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Ciaran Murtagh