LegekædenChristine Baillet

Bøger skrevet af Christine Baillet

Læs mere om Christine Baillet
1 produkter
1 produkter
Traktoren og andre landbrugsmaskiner
Traktoren og andre landbrugsmaskinerChristine Baillet
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Traktoren og andre landbrugsmaskiner

Mere om Christine Baillet

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Christine Baillet. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Baillets bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyr fra hele verden" udgivet af Legind - "Kreativ med IKEA" udgivet af Gyldendal - "Gravkoen og andre maskiner på byggepladsen " i serien "Verden set i billeder" udgivet af Forlaget Bolden - "Brandbilen og andre udrykningskøretøjer" i serien "Verden set i billeder" udgivet af Forlaget Bolden - "Traktoren og andre landbrugsmaskiner" i serien "Verden set i billeder" udgivet af Forlaget Bolden

Mere om Christine Baillets bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Christine Baillet hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Christine Baillet kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Baillet opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dyr fra hele verden" af Christine Baillet

Hos Bog & idé er "Dyr fra hele verden" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kreativ med IKEA" af Christine Baillet

"Kreativ med IKEA" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Baillet