LegekædenCharlie Higson

Bøger skrevet af Charlie Higson

Læs mere om Charlie Higson
1 produkter
1 produkter
Sværd og trolddom 3
Sværd og trolddom 3Charlie Higson
169,95 DKK
Paperback
(0)
Sværd og trolddom 3

Mere om Charlie Higson

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Charlie Higson. På listen nedenfor ser du Higsons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødens port" udgivet af Faraos Cigarer - "Blodrus" i serien "Young Bond" udgivet af Gyldendal - "Den hemmelige loge " i serien "Young Bond" udgivet af Stella Bøger - "Monsteret fra dybet" i serien "Young Bond" udgivet af Stella Bøger - "SilverFin" i serien "Yong Bond" udgivet af Gyldendal - "Young Bond 1 - SilverFin" i serien "Young Bond" udgivet af Gyldendal

Charlie Higsons bøger

Charlie Higson har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Charlie Higson fås i flere forskellige formater. Higson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dødens port" af Charlie Higson

Hos Bog & idé er "Dødens port" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Faraos Cigarer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Charlie Higson "Blodrus"

Det er muligt at købe Charlie Higsons "Blodrus" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Higsons serie "Young Bond". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlie Higson