LegekædenCharlie Gardner

Bøger skrevet af Charlie Gardner

Læs mere om Charlie Gardner
1 produkter
1 produkter
Min rør og føl bog om - Gårdens maskiner
Min rør og føl bog om - Gårdens maskinerDawn Sirett
69,95 DKK
Papbog
Min rør og føl bog om - Gårdens maskiner

Mere om Charlie Gardner

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Charlie Gardner. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Gardner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min rør og føl bog om - Gårdens maskiner" i serien "Min rør og føl bog om" udgivet af CARLSEN - "Min rør og føl bog om: Søde dyr" i serien "Min rør og føl bog om" udgivet af Carlsen - "Farver " i serien "Min lille bog med hank" udgivet af Carlsen - "Traktorer" i serien "Min lille bog med hank" udgivet af Carlsen

Charlie Gardners bøger

Du kan finde fire bøger af Charlie Gardner her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Gardners bøger kommer blot som papbog. Gardner har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af CARLSEN.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Min rør og føl bog om - Gårdens maskiner" af Charlie Gardner

"Min rør og føl bog om - Gårdens maskiner" kan købes som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Gardner, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Gardners serie "Min rør og føl bog om". Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Charlie Gardner "Min rør og føl bog om: Søde dyr"

"Min rør og føl bog om: Søde dyr" kan købes som papbog. Endnu en af Charlie Gardner fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Min rør og føl bog om". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Charlie Gardner