LegekædenChanning Tatum

Bøger skrevet af Channing Tatum

Læs mere om Channing Tatum
1 produkter
1 produkter
Pigen med glimmer på har en plan
Pigen med glimmer på har en planChanning Tatum
129,95 DKK
Indbundet
(1)
Pigen med glimmer på har en plan

Mere om Channing Tatum

Channing Tatum har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Tatums seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen med glimmer på" udgivet af CARLSEN - "Pigen med glimmer på" udgivet af CARLSEN

Channing Tatums bøger

Channing Tatum har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Channing Tatum bøger i flere formater. Bøgerne af Tatum er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af CARLSEN.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pigen med glimmer på" af Channing Tatum

"Pigen med glimmer på" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Pigen med glimmer på" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Channing Tatum "Pigen med glimmer på"

Hos Bog & idé er "Pigen med glimmer på" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Channing Tatum