LegekædenCecilie Kondrup Michelsen

Bøger skrevet af Cecilie Kondrup Michelsen

6 produkter
6 produkter
Oscar vil danse
Oscar vil danseCecilie Kondrup Michelsen
129,95 DKK
Hardback
(0)
Oscar vil danse
Ida savner mormor
Ida savner mormorCecilie Kondrup Michelsen
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Ida savner mormor
Ida holder fest
Ida holder festCecilie Kondrup Michelsen
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Ida holder fest
Oscar får en ny ven
Oscar får en ny venCecilie Kondrup Michelsen
129,95 DKK
Hardback
(0)
Oscar får en ny ven
Oscar kaster med ting
Oscar kaster med tingCecilie Kondrup Michelsen
129,95 DKK
Hardback
(0)
Oscar kaster med ting
Ida kommer til at stjæle
Ida kommer til at stjæleCecilie Kondrup Michelsen
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Ida kommer til at stjæle

Mere om Cecilie Kondrup Michelsen

Der findes flere forskellige bøger fra Cecilie Kondrup Michelsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Michelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ida holder fest" udgivet af Forlaget Kondrup - "Ida holder fest" i serien "Idas verden" udgivet af Forlaget Kondrup - "Ida kommer til at stjæle" udgivet af Forlaget Kondrup - "My og Bo må få is" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "My vil ha' mad" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "My vil ha' mad" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "My og Bo på ski" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "Pyt vil ha' mad" udgivet af Kondrup - "My og mor i en by" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "My og Bo på ski" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "My og Bo i hø" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "My og Bo må få is" i serien "My og Bo" udgivet af Forlaget Kondrup - "Lisa og Lasse på ski" udgivet af Cecilie Kondrup Michelsen

Bøger skrevet af Cecilie Kondrup Michelsen

Du kan finde 13 bøger af Cecilie Kondrup Michelsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Michelsens bøger fås i samtlige formater. Cecilie Kondrup Michelsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Cecilie Kondrup Michelsens "Ida holder fest"

Hos Bog & idé er "Ida holder fest" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Kondrup.

Cecilie Kondrup Michelsen "Ida holder fest"

"Ida holder fest" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Ida holder fest" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Michelsens serie "Idas verden". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Kondrup.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Kondrup Michelsen