LegekædenCatherine Barr

Bøger skrevet af Catherine Barr

Læs mere om Catherine Barr
7 produkter
7 produkter
10 gode grunde til at elske bjørne
10 gode grunde til at elske bjørneCatherine Barr
299,95 DKK
Indbundet
(0)
10 gode grunde til at elske bjørne
Fjorten ulve
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fjorten ulveCatherine Barr
212,46 DKK
Hardback
(0)
Fjorten ulve
10 gode grunde til at elske hvaler
10 gode grunde til at elske hvalerCatherine Barr
299,95 DKK
Indbundet
(0)
10 gode grunde til at elske hvaler
10 gode grunde til at elske pingviner
BOEGERTILSTAERKPRIS
10 gode grunde til at elske pingvinerCatherine Barr
169,96 DKK
Indbundet
(0)
10 gode grunde til at elske pingviner
10 gode grunde til at elske elefanter
10 gode grunde til at elske elefanterCatherine Barr
299,95 DKK
Indbundet
(0)
10 gode grunde til at elske elefanter
10 gode grunde til at elske løver
10 gode grunde til at elske løverCatherine Barr
299,95 DKK
Indbundet
(0)
10 gode grunde til at elske løver
10 gode grunde til at elske havskildpadder
10 gode grunde til at elske havskildpadderCatherine Barr
299,95 DKK
Indbundet
(0)
10 gode grunde til at elske havskildpadder

Mere om Catherine Barr

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Catherine Barr. På listen nedenfor finder du de seneste af Barrs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "10 gode grunde til at elske pingviner" i serien "10 gode grunde til at elske ..." udgivet af Lamberths Forlag - "10 gode grunde til at elske elefanter" i serien "10 gode grunde til at elske ..." udgivet af Lamberths Forlag - "10 gode grunde til at elske hvaler " i serien "10 gode grunde til at elske ..." udgivet af Lamberths Forlag - "10 gode grunde til at elske bjørne" i serien "10 gode grunde til at elske ..." udgivet af Lamberths Forlag - "10 gode grunde til at elske havskildpadder" i serien "10 gode grunde til at elske ..." udgivet af Lamberths Forlag - "10 gode grunde til at elske løver" i serien "10 gode grunde til at elske ..." udgivet af Lamberths Forlag - "10 gode grunde til at elske havskildpadder" udgivet af Lamberth - "10 gode grunde til at elske bjørne" udgivet af Lamberth - "10 gode grunde til at elske pingviner" udgivet af Lamberth - "10 gode grunde til at elske elefanter" udgivet af Lamberth - "10 gode grunde til at elske hvaler" udgivet af Lamberth - "10 gode grunde til at elske løver" udgivet af Lamberth - "Historien om rummet" udgivet af Klematis - "Historien om LIVET - Min første bog om evolution" udgivet af Klematis

Bøger af Catherine Barr

Catherine Barr har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Catherine Barr kommer i forskellige formater. Barrs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Catherine Barrs "10 gode grunde til at elske pingviner"

Det er muligt at købe Catherine Barrs "10 gode grunde til at elske pingviner" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "10 gode grunde til at elske pingviner" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Barrs serie "10 gode grunde til at elske ...". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberths Forlag.

Catherine Barr "10 gode grunde til at elske elefanter"

"10 gode grunde til at elske elefanter" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "10 gode grunde til at elske elefanter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Barrs serie "10 gode grunde til at elske ...". Det er Lamberths Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Catherine Barr