LegekædenCarson Ellis

Bøger skrevet af Carson Ellis

Læs mere om Carson Ellis
1 produkter
1 produkter
Hjem
BOEGERTILSTAERKPRIS
HjemCarson Ellis
208,95 DKK
Indbundet
(2)
Hjem

Mere om Carson Ellis

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Carson Ellis. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ellis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjem" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Ma æ dat?" udgivet af Jensen & Dalgaard

Bøger af Carson Ellis

Du kan finde to bøger af Carson Ellis her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Ellis' bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Ellis er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Jensen & Dalgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hjem" af Carson Ellis

"Hjem" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.

"Ma æ dat?" af Carson Ellis

Det er muligt at købe Carson Ellis' "Ma æ dat?" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Carson Ellis