LegekædenCarol Watson

Bøger skrevet af Carol Watson

Læs mere om Carol Watson
1 produkter
1 produkter
Læs selv: Historier om magiske dyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læs selv: Historier om magiske dyrCarol Watson
174,26 DKK
Indbundet
(0)
Læs selv: Historier om magiske dyr

Mere om Carol Watson

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Carol Watson. På listen nedenfor finder du de nyeste af Watsons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flachs - Læs selv: Historier om magiske dyr" udgivet af Gads Børnebøger - "FLACHS - LÆS SELV: Æsops fabler" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Flachs

Mere om Carol Watsons bøger

Carol Watson har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Watson kommer blot som indbundet. Watsons bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carol Watsons "Flachs - Læs selv: Historier om magiske dyr"

"Flachs - Læs selv: Historier om magiske dyr" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gads Børnebøger, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"FLACHS - LÆS SELV: Æsops fabler" af Carol Watson

Hos Bog & idé er "FLACHS - LÆS SELV: Æsops fabler" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Flachs - læs selv". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Carol Watson