LegekædenCamilla Elsby Hansen

Bøger skrevet af Camilla Elsby Hansen

Læs mere om Camilla Elsby Hansen
1 produkter
1 produkter
De fire nisser
BOEGERTILSTAERKPRIS
De fire nisserCamilla Elsby Hansen
128,95 DKK
Indbundet
De fire nisser

Mere om Camilla Elsby Hansen

Camilla Elsby Hansen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "De 4 nisser - Den magiske rejse til julemanden". Det er Camilla Elsby Hansen, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De 4 nisser - Den magiske rejse til julemanden" af Camilla Elsby Hansen

Hos Bog & idé er "De 4 nisser - Den magiske rejse til julemanden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Camilla Elsby Hansen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Camilla Elsby Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Elsby Hansen